Close

The Darkness

· Updated On · Posted On
The Darkness
4.8/495 votat

The Darkness me Titra Shqip

Një familje e cila kthehet nga pushimet në Kanionin e madh, përndiqet nga një forcë mbi natyrore që e kanë zgjuar pa e ditur dhe e cila i detyron ata të luftojnë për mbijetesën e tyre.

Gallery The Darkness

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.