The Devil Below

· Modifikuar · Postuar
The Devil Below
5.3/42 votat

The Devil Below me Titra Shqip

Një grup gjeologësh dhe një eksploruese shkojnë në Shukum Hills, një qytezë e humbur në malet Apalakia që është braktisur disa dekada më parë nga një zjarr misterioz në minierë.

Gallery The Devil Below

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *