Close

The Diary Of Anne Frank

· Updated On · Posted On
The Diary Of Anne Frank
7.4/82 votat

The Diary Of Anne Frank me Titra Shqip

Në vitin 1940 Gjermania pushtoi Holandën dhe së shpejti filluan të aplikojnë ligje anti-hebrenjve. Ana Frank shkruajti në ditarin e saj çdo gjë që i ndodhi familjes së saj gjatë dy viteve të fshehur në errësirë.

Gallery The Diary Of Anne Frank

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.