The Dissident

The Dissident
7.6/52 votat

The Dissident me Titra Shqip

Kur gazetari i Uashington Post Jamal Khashoggi, zhduket në Stamboll, e fejuara e tij dhe disidentët në të gjithë botën zbulojnë të dhëna për një vrasje dhe ekspozojnë një tentativë globale për të mbuluar te vërtetën.

Gallery The Dissident

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *