The Donkey King

· Modifikuar · Postuar
The Donkey King
6.4/8 votat

The Donkey King me Titra Shqip

Kur sundimtari i qytetit Azad heq dorë papritur nga froni, një gomar me fat fiton zgjedhjet e para të kombit dhe kurorëzohet Mbreti Gomar.

Gallery The Donkey King

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *