The Double

· Modifikuar · Postuar
The Double
6.5/743 votat

The Double me Titra Shqip

Një nëpunës në një agjenci qeveritare kupton se jeta e tij e palakmueshme merr një kthesë të tmerrshme me ardhjen e një kolegu të ri i cili është kopja e tij fizike por totalisht i kundërt në karakter – me vetbesim, karizmatik dhe joshës me gratë.

Gallery The Double

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *