Close

The Drop

· Updated On · Posted On
The Drop
6.7/1649 votat

The Drop me Titra Shqip

Bob Saginowski gjen vetën në një qendër grabitje ku gjithçka shkon keq, dhe duhet hetuar rastin thellë në familjen e tij dhe miqtë e tij, për të pasur një ekzistence më të mirë të jetës pa marrë parasysh koston.

Gallery The Drop

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.