Close

The Eyes of Tammy Faye

· Updated On · Posted On
The Eyes of Tammy Faye
6.5/10 votat

The Eyes of Tammy Faye me Titra Shqip

Në vitet 1970 dhe 1980, Tammy Faye dhe Jim Bakker u ngritën nga fillimet modeste për të krijuar rrjetin më të madh të transmetimit fetar në botë dhe një park tematik, dhe u nderuan për mesazhin e tyre të dashurisë, pranimit dhe prosperitetit.

Gallery The Eyes of Tammy Faye

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.