The Factory

· Updated On · Posted On
The Factory
6.5/54 votat

The Factory me Titra Shqip

Një fabrikë vjen drejt mbylljes dhe për këtë arsye, një grup punëtorësh vendosin të organizohen kundra pronarit.

Gallery The Factory

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *