The Fallout

· Updated On · Posted On
The Fallout
7.9/17 votat

The Fallout me Titra Shqip

Në vazhdën e një tragjedie shkollore, Vada, Mia dhe Quinton krijojnë një lidhje unike dhe dinamike ndërsa lundrojnë në udhëtimin asnjëherë linear, shpesh konfuz për t’u shëruar në një botë që ndihet përgjithmonë e ndryshuar.

Gallery The Fallout

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *