The Final

· Modifikuar · Postuar
The Final
5.9/193 votat

The Final me Titra Shqip

Një grup nxënësish gjimnazi të keqtrajtuar nga bashkënxënësit e tyre janë gati të ndryshojnë lojën për torturuesit e tyre pas gjithë atyre viteve turpërimi, në këtë horror shokues dhe grafik. Dejni dhe shokët e tij përgatisin një shtëpi të braktisur buzë liqeni për një natë të vetme torture. Ajo që i pret viktimat e tyre do të përfundojë si një nga netët më brutale dhe shqetësuese të jetës së tyre.

Gallery The Final

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *