The Forgotten Battle (2020)

· Updated On · Posted On
The Forgotten Battle (2020)
7.2/11 votat

The Forgotten Battle me Titra Shqip

Nëntor 1944. Në ishullin e përmbytur Walcheren, Zelandë, mijëra ushtarë aleatë po luftojnë me ushtrinë gjermane. Tre jetë të reja lidhen në mënyrë të pandashme. Një djalë holandez që lufton për gjermanët, një pilot anglez i avionit dhe një vajzë nga Zelanda e lidhur me rezistencën kundër vullnetit të saj, detyrohen të bëjnë zgjedhje vendimtare që ndikojnë si në lirinë e tyre ashtu edhe në lirinë e të tjerëve.

Gallery The Forgotten Battle (2020)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *