The French Dispatch

· Updated On · Posted On
The French Dispatch
7.4/700 votat

The French Dispatch me Titra Shqip

Stafi i pazakontë i një reviste amerikane me bazë në Francën e viteve 1970 nxjerr numrin e saj të fundit, me histori që shfaqin një artist të dënuar me burgim të përjetshëm, trazira studentore dhe një rrëmbim të zgjidhur nga një kuzhinier.

Gallery The French Dispatch

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *