The Get Together

· Updated On · Posted On
The Get Together
1/1 votat

The Get Together me Titra Shqip

Një festë e një të premteje mbrëma, tregohet përmes syve të: një vajze që s’përshtatej pas diplomimit, pasagjerit të saj dembel të Uberit, dashurisë së humbur prej kohësh dhe të dashurit neurotik që has vështirësi që të propozojë.

Gallery The Get Together

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *