Close

The Glass Castle

· Updated On · Posted On
The Glass Castle
7.1/559 votat

The Glass Castle me Titra Shqip

Një vajzë e re rritet në një familje jo si gjithë të tjerat, një familje nomade ku e ëma është një artiste dhe i ati një pijanec i cili i mbushte fëmijët e tij me iluzione si një mënyrë për ti shpërqendruar nga varfëria e tejskajshme.

Gallery The Glass Castle

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.