Close

The Good Son

· Updated On · Posted On
The Good Son
6.7/687 votat

The Good Son me Titra Shqip

Një djalosh i cili jeton me xhaxhin e tij dhe tezen, miqësohet me një kushëriri të moshës se vete, i cili shfaq shenja të dhunshme dhe psikopative.

Gallery The Good Son

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.