The Gray Man

· Updated On · Posted On
The Gray Man
6.796/400 votat

The Gray Man me Titra Shqip

Kur mercenari më i aftë i CIA-s i njohur si Kurt Gentry, i njohur si Sierra Gjashte, zbulon aksidentalisht sekretet e errëta të agjencisë, ai bëhet një objektiv kryesor dhe gjuhet në mbarë botën nga ish-kolegu psikopat Llojd Hansen dhe vrasës ndërkombëtarë.

Gallery The Gray Man

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *