The Green Knight

· Modifikuar · Postuar
The Green Knight
6.8/326 votat

The Green Knight me Titra Shqip

Nipi trim i mbretit Artur vendos të përballet me Kalorësin e Gjelbër, një gjigant misterioz që shfaqet në Kamelot. Duke rrezikuar jetën e tij, ai fillon një aventurë epike për të treguar veten para familjes dhe gjykatës.

Gallery The Green Knight

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *