The Hating Game

· Modifikuar · Postuar
The Hating Game
4.6/5 votat

The Hating Game me Titra Shqip

Duke vendosur për të arritur suksesin profesional pa kompromentuar etikën e saj, Lusi fillon një lojë të pamëshirshme të sferës kundër armikut të ftohtë dhe efikas Gjoshua, një rivalitet që ndërlikohet nga tërheqja e saj në rritje ndaj tij.

Gallery The Hating Game

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *