Close

The Heiress

· Updated On · Posted On
The Heiress
4.5/6 votat

The Heiress me Titra Shqip

Kleirë dhe Ana janë dy motra besnike, që jetojnë së bashku. Kleira vuan nga disa kriza, ndërsa Ana, mes punës dhe të dashurit të saj, gjen kohën të kujdeset për të. Megjithatë, kur Kleira fillon të ketë vegime, Ana e ka të vështirë ta besojë. Por vegimet përkeqësohen dhe shëndeti mendor i Kleirës vihet në dyshim, kur ajo gabimisht sulmon Anën, duke menduar se ishte një prej fantazmave…

Gallery The Heiress

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.