Close

The Heist of the Century

· Updated On · Posted On
The Heist of the Century
7.9/549 votat

The Heist of the Century me Titra Shqip

Në vitin 2006, një grup hajdutësh kryen atë që konsiderohet si një nga vjedhjet më të famshme dhe më të zgjuara të bankave në historinë e Argjentinës. Se si ata plaçkitën bankën Rio, është po aq befasuese sa ajo që ndodhi më pas. Kjo është historia e tyre.

Gallery The Heist of the Century

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.