Close

The Hidden Face

· Updated On · Posted On
The Hidden Face
6.8/16 votat

The Hidden Face me Titra Shqip

Çetini një burrë i suksesshëm bën një jetë të lumtur me të dashurën e tij të re Exhe. Por një ditë, ish e dashura ambicioze Sara, i bashkohet përsëri jetës së tij me një ofertë pune të pa refuzueshme. Ai ndryshoi qytetin për punën e re duke marrë me vete të dashurën e tij. Por shumë shpejt ai do të shkatërrohet nga zhdukja e Exhes. Exhe ka lënë pas një video lamtumire, por askush nuk e di ku ndodhet ajo. Në një kohë të shkurtër, Çetini përpiqet të plotësojë mungesën e Exhes me Sarën, por kudo sheh gjurmët e Exhes. Sara gjithashtu dëgjon zëra në të gjithë shtëpinë. Çifti gradualisht do të hyjë në një rrugë plot frikë dhe paranojë.

Gallery The Hidden Face

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.