Close

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

· Updated On · Posted On
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
7.3/11181 votat

The Hobbit: The Battle of the Five Armies me Titra Shqip

Vetëm sekonda pas ngjarjeve tek “Rrënimi”, Bilbo dhe grupi vazhdojnë të ngjiten në një mal thesari që ishte ruajtur prej shumë kohësh. Por me Gandalfin e Thinjur, i cili po përballej me disa armiq të vështirë, Hobiti mbetet në disavantazh kur ushtria brutale me orkë e drejtuar nga Azog Përdhosësi kthehet pas. Por me ushtritë e tjera, si ajo e kukudhëve dhe ajo e njerëzve të Qytetit në Liqen, të cilave nuk u besohet, vihen në provë nga tërbimi i Smogut, forca absolute e Azogut, dhe ushtria e plotë Sauronit plotësojnë sulmin. Me pak fjalë, ushtritë e besuar kanë dy zgjedhje: të bashkohen ose të vdesin. Por për më keq, Bilbo vihet në teh të thikës dhe e gjen veten duke luftuar me të gjithë forcën për shokët e tij xhuxhë, pasi shpresa për Mesin e Tokës ishte vënë e gjitha në duart e Bilbos. Gjëja e vetme “e shtrenjtë” për t’u dhënë fund të gjithave.

Gallery The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.