Close

The House

· Updated On · Posted On
The House
5.6/706 votat

The House me Titra Shqip

Skot dhe Kejt Xhohansen duhet të gjejnë një mënyrë për të bërë para pasi bursa e vajzës së tyre nuk miratohet. Kur gjithçka tjetër dështon, çifti i dëshpëruar bashkon forcat me fqinjin e tyre Frenk për të hapur një kazino të paligjshme në shtëpinë e tij. Teksa paratë fillojnë të shtohen dhe kohët e mira të fluturojnë, Skot dhe Kejt shpejt mësojnë se mund të kenë kafshuar më shumë nga sa mund të përtypin.

Gallery The House

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.