Close

The I Inside

· Updated On · Posted On
The I Inside
6/179 votat

The I Inside me Titra Shqip

Një i çrregulluar me kujtesën e gjen veten duke kapërcyer kohën midis vitit 2000 dhe 2002, ndërkohë që i kthehet e kaluara e tij.

Gallery The I Inside

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.