The Ice Demon

· Updated On · Posted On
The Ice Demon
6.2/5 votat

The Ice Demon me Titra Shqip

Ksyusha mezi kujton babanë e saj: ai u zhduk kur ajo ishte fëmijë. Në mënyrë të pabesueshme, ai po jep shenja jete, pavarësisht se është në gjendje kome. Burri është kthyer në shtëpi në këtë gjendje. Gruaja e tij tani është rimartuar. Familja hidhet në rrëmujë nga kthimi i ish të zotit të shtëpisë – gjëra të tmerrshme po ndodhin në shtëpi, dhe nëna e Ksyusha fillon të sillet çuditshëm… Ksyusha fillon të dyshojë se diçka e mbinatyrshme, e akullt dhe e pajetë ka ardhur në shtëpi me të atin. . Dhe tani Ksyusha dhe njerku i saj do ta gjejnë veten duke mbrojtur familjen e tyre nga një demon.

Gallery The Ice Demon

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *