The Islands

· Modifikuar · Postuar
The Islands
8.5/2 votat

The Islands me Titra Shqip

Bazuar në ngjarje të vërteta, kjo është historia se si guximi dhe përkushtimi i disa njerëzve ndryshuan jetën e një fisi të tërë dhe që me besim dhe vullnet asgjë nuk është e pamundur.

Gallery The Islands

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *