Close

The Jacket

· Updated On · Posted On
The Jacket
6.9/1079 votat

The Jacket me Titra Shqip

Një veteran i luftës së Gjirit gabimisht dërgohet në një institucion mendor për kriminelët e çmendur, ku ai bëhet objekt i eksperimenteve të një mjeku dhe jeta e tij preket plotësisht prej tyre.

Gallery The Jacket

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.