Close

The King

· Updated On · Posted On
The King
7.2/2027 votat

The King me Titra Shqip

Hali, princi largpamës dhe trashëgimtari i fronit anglez, kurorëzohet Mbreti Henri V pasi vdes babai i tij tiran. Tani mbreti i ri duhet të menaxhojë politikat e pallateve, luftën që la i ati dhe momentet emocionale të jetës së tij të kaluar.

Gallery The King

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *