Close

The King’s Daughter

· Updated On · Posted On
The King’s Daughter
7.0/0 votat

The King’s Daughter me Titra Shqip

Kërkimi i mbretit Louis XIV për pavdekësinë e bën atë të kap dhe të vjedhë forcën jetësore të një sirene, një lëvizje që ndërlikohet më tej nga zbulimi i krijesës nga vajza e tij e paligjshme.

Gallery The King’s Daughter

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.