The King’s Man

· Updated On · Posted On
The King’s Man
6.8/458 votat

The King’s Man me Titra Shqip

Ndërsa një koleksion i tiranëve më të këqij të historisë dhe organizatorëve kriminalë mblidhen për të komplotuar një luftë për të zhdukur miliona, një njeri duhet të garojë me kohën për t’i ndaluar ata.

Gallery The King’s Man

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *