Close

The Lake House

· Updated On · Posted On
The Lake House
6.9/2031 votat

The Lake House me Titra Shqip

Një doktoreshë e vetmuar, që është në një shtëpi të pazakontë në liqen, fillon të shkëmbejë letra dashurie me një arkitekt të irrituar, që ka banuar aty më parë. Dhe ndërkohë ata përpiqen të zbulojnë misterin që qëndron pas romancës së tyre të jashtëzakonshme, para se të jetë vonë.

Gallery The Lake House

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.