The Last Exorcism

· Modifikuar · Postuar
The Last Exorcism
5.6/755 votat

The Last Exorcism me Titra Shqip

Pasi ka nxjerr para prej vitesh nga besimtarë të dëshpëruar, predikuesi karizmatik At Koton Markus vendos të zbulojë mashtrimin e tij duke dokumentuar një “eksorcizëm” të fundit të kryer te një tjetër fanatik të sëmurë. Por pasi ai së bashku me një ekip filmimi mbërrijnë në fermën Suitzer, Markusi përballet me një skenë të tmerrshme që tejkalon imagjinatën e tij më të egër: një shtëpi ferme të bërë qull nga gjaku, me një vajzë adoleshente të mbërthyer nga ligësia e vërtetë. Tani, Markusi duhet të gjejë një mënyrë ta shpëtojë vajzën dhe ta ndalë terrorin – ose të vdesë duke u përpjekur.

Gallery The Last Exorcism

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *