Close

The Last Paradiso

· Updated On · Posted On
The Last Paradiso
6/81 votat

The Last Paradiso me Titra Shqip

Në Italinë e viteve 1950, një shpirt i lirë ëndërron për dashuri dhe drejtësi. Por një lidhje dashurie e ndaluar shkatërron gjithçka. Bazuar në një histori të vërtet.

Gallery The Last Paradiso

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.