The Last Samurai

· Updated On · Posted On
The Last Samurai
7.5/5076 votat

The Last Samurai me Titra Shqip

Në vitin 1876, kapitenit të alkoolizuar, Nathan Algren, i ngarkohet detyra të trajnojë ushtrinë e perandorit Meiji për të eliminuar samurait rebelë. Por gjërat nuk shkojnë siç pritej, pasi Algren përqafon kulturën e samurajëve dhe mbetet samurai i fundit.

Gallery The Last Samurai

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *