Close

The Last Shift

· Updated On · Posted On
The Last Shift
5.7/19 votat

The Last Shift me Titra Shqip

Një punonjës në një dyqan ushqimesh të shpejta do të japë dorëheqjen pas 38 vitesh punë dhe nis të trajnojë zëvendësuesin e tij për turnin e natës.

Gallery The Last Shift

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.