Close

The Late Bloomer

· Updated On · Posted On
The Late Bloomer
5.4/282 votat

The Late Bloomer me Titra Shqip

Historia e një mashkulli të rritur, i cili pas një operacioni të suksesshëm për të hequr tumorin beninj, ngjitur me gjendrën e hipofizës, përjeton të gjitha ndryshimet dhe efektet e pubertetit në një periudhë tre-javore.

Gallery The Late Bloomer

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.