Close

The Legend of Hei

· Updated On · Posted On
The Legend of Hei
8.6/95 votat

The Legend of Hei me Titra Shqip

Në botën e zhurmshme njerëzore, shumë nga goblinët jetojnë në paqe me njerëzimin. Hei, demoni-mace, fillon udhëtimin pas shkatërrimit të shtëpisë së tij në pyll. Me partnerë simpatikë goblinë dhe mjeshtra-njerëz që shfaqen njëri pas tjetrit, Hei është në dilemë se cilën anë duhet të mbajë.

Gallery The Legend of Hei

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.