Close

The Little Things

· Updated On · Posted On
The Little Things
6.4/1174 votat

The Little Things me Titra Shqip

Dy policë, Deke Deacon (Denzel Washington) dhe Jim Baxter (Rami Malek), gjurmojnë një vrasës serial që ka trembur gjithë qytetin.

Gallery The Little Things

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.