The Lost City

· Updated On · Posted On
The Lost City
6.9/282 votat

The Lost City me Titra Shqip

Një romanciere romantike të izoluar, e cila ishte e sigurt se asgjë nuk mund të ishte më e keqe sesa të ngecej në një turne librash me modelin e saj të kopertinës, derisa një tentativë rrëmbimi i përfshin ata të dy në një aventurë të ashpër në xhungël, duke dëshmuar se jeta mund të jetë shumë më e huaj dhe më romantike, sesa ndonjë nga trillimet e saj me letra.

Gallery The Lost City

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *