The Man From Toronto

· Updated On · Posted On
The Man From Toronto
5.935/23 votat

The Man From Toronto me Titra Shqip

Në një rast identiteti të gabuar, vrasësi më vdekjeprurës në botë, i njohur si Burri nga Toronto, dhe një skandal i qytetit të Nju Jorkut, detyrohen të bashkohen pasi ngatërrohen me njëri-tjetrin në një Airbnb.

Gallery The Man From Toronto

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *