The Many Saints of Newark (2021)

· Updated On · Posted On
The Many Saints of Newark (2021)
6.5/9 votat

The Many Saints of Newark me Titra Shqip

I riu Anthony Soprano po rritet në një nga epokat më të trazuara në historinë e Newark, NJ, duke u bërë burrë ashtu si gangsterët rivalë fillojnë të ngrihen dhe të sfidojnë familjen e fuqishme të krimit DiMeo. I kapur në kohët në ndryshim është xhaxhai që ai idhullon, Dickie Moltisanti, ndikimi i të cilit mbi nipin e tij do të ndihmojë në formimin e adoleshentit mbresëlënës në shefin e fuqishëm të turmës, Tony Soprano.

Gallery The Many Saints of Newark (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *