Close

The Marksman

· Updated On · Posted On
The Marksman
5.2/88 votat

The Marksman me Titra Shqip

Rusia është në prag të asgjësimit bërthamor dhe ka vetëm një njeri që mund ta shpëtojë: një operativ elitar i Forcave Speciale të SHBA-së, i cili është urdhëruar të çaktivizojë një termocentral bërthamor Çeçen, para se terroristët të vendosnin një reaktor funksional.

Gallery The Marksman

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.