Close

The Matrix Reloaded

· Updated On · Posted On
The Matrix Reloaded
7/7928 votat

The Matrix Reloaded me Titra Shqip

Nio dhe liderët e rebelëve llogarisin se kanë 72 orë deri sa 250 mijë provëza të zbulojnë Zionin dhe ta shkatërrojnë atë dhe banorët. Gjatë kësaj kohe Nio duhet të vendosë si të shpëtojë Trinitin nga fati i zi në ëndrrat e tij.

Gallery The Matrix Reloaded

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *