The Mauritanian

The Mauritanian
7.5/487 votat

The Mauritanian me Titra Shqip

Një i burgosur në qendrën e paraburgimit të Gjirit të Guantanamos, të ushtrisë amerikane, mbahet pa akuza, për më shumë se një dekadë dhe i kërkon ndihmë një avokateje për lirimin e tij.

Gallery The Mauritanian

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *