The Misfits

The Misfits
5.6/136 votat

The Misfits me Titra Shqip

Pasi u rekrutua në një grup të mirë kriminelësh, Riçard Pace mori pjesë në një vjedhje floriri, që i thanë se do kishte përmirësim në jetën e tij dhe të shumë njerëzve të tjerë.

Gallery The Misfits

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *