Close

The Mitchells vs. the Machines

· Updated On · Posted On
The Mitchells vs. the Machines
8/1305 votat

The Mitchells vs. the Machines me Titra Shqip

Kejti, një vajzë e re, do të nisë shkollën e filmit dhe bashkë me prindërit, vëllain e vogël dhe qenin nisin rrugëtimin me makinë. Por planet e tyre për t’u lidhur si familje, ndërpriten kur pajisjet elektronike vijnë në jetë për të bërë një kryengritje. Me ndihmën e dy robotëve miqësorë, Miçëllsat duhet të bashkohen për të shpëtuar njëri-tjetrin dhe planetin nga revolucioni teknologjik.

Gallery The Mitchells vs. the Machines

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.