The Mule

· Modifikuar · Postuar
The Mule
6.3/104 votat

The Mule me Titra Shqip

(Filmi bazohet në ngjarje të vërteta!) Rei Xhenkins futet në trafik droge nga shoku i tij. Pasi ai gëlltit 1 kilogram heroinë në stomak, kapet nga polica dhe detyrohet për ta nxjerrë. Por ai është aq kokë-mushkë saqë e torturon veten duke…

Gallery The Mule

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *