The Mummy

· Updated On · Posted On
The Mummy
6.8/6812 votat

The Mummy me Titra Shqip

Një amerikan që shërben në Legjionin e Jashtëm Francez, gjatë një gërmimi arkeologjik në qytetin antik të Hamunaptrës ngjall rastësisht një mumje që shkakton kërdi mbi të dhe ekuipazhin e tij.

Gallery The Mummy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *