Close

The Net

· Updated On · Posted On
The Net
7.3/136 votat

The Net me Titra Shqip

Një peshkatari Koreano Verior i prishet aksidentalisht motori i varkës dhe ai përfundon në Korenë e Jugut. Gjatë hetimeve në Jug, ai kërkon me ngut të dërgohet në shtëpi.

Gallery The Net

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.